Wednesday, January 4, 2012

milli piyango bilet sorgulama 2012 yılbaşı çekilişi sorgulama

Milli piyango 2012 yılbaşı ikramiyesi

Milli piyango 2012 yılbaşı ikramiyesi, milli piyango2012 yılbaşı talihlileri, şanslı numaralar, milli piyango2012 yılbaşı büyük ikramiyesi 40 milyon TL, Milli piyango 2012 yılbaşı çekilişi, 01.01.2012 büyük ikramiye 40 milyon TL Milli piyango 2012 yılbaşı ikramiyesi

Milli Piyango - 2012 Yılbaşı Çekilişi

Milli Piyango - 2012 Yılbaşı Çekilişi bugün heyecan dorukta ikramiye’nin büyük oluşu tüm insanlarıbüyüledi. İnsanlar bilet kuyruklarında saatlerce zaman geçirdiler. Acaba bana çıkar mı? Sorusu şu sıra herkesin aklından geçiyor, insanlar kısa yoldan zengin olma telaşında, günlerdir bunun hayaliyleyatıp kalkıyorlar, büyük ikramiye kimlerin yüzünü güldürecek, hangi talihlinin yüzü gülecek.

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi

Milli Piyango Yılbaşı çekilişi Devletin televizyonu olan TRT 1'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Milli Piyango çekilişi büyük ikramiye 40 milyon TL olarak belirlendi. 40 milyon lira Ankara Gurup Merkezi’nde görüntülendi ve televizyonda yer aldı. Oldukça büyük bir miktar bu para ile hayallerini gerçekleştiremeyecek insan sayısı çok azdır. Geçtiğimiz yıllarda ikramiye kazana çoğu kişi şimdilerde en diplerde geziyor. İkramiye kazanan talihlinin doğru karar verip planlı harcama yapması lazım.

Milli piyango sonuçları 2012

01.01.2012 milli piyango sonuçları, 1 Ocak çekiliş sonuçları, 1 Ocak milli piyango sonuçları, 1 ocak milli piyango çekilişi ve sonuçları tam liste,2012büyük ikramiye.


View the original article here


Capturetr

2012 amorti kazanan numaralar 3 ve 9 amorti çıkan numaralar

2012 Amorti Kazanan numaralar 3 Ve 9 oldu
2012 yılı için yapılan Milli Piyango çekilişinde 3 ve 9 numaraları amorti kazandı.TAM LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

View the original article here


Capturetr

Hadise Yılbaşı Konseri show tv 31 aralık izle 2012

Hadise (2012) Yılbaşı Gösterisi İzle (Bence Evlenmeliyiz )

Hadise Yılbaşı Gösterisi Düm Tek Tek 

Hadise Yılbaşı Performansı Aşk Kaç Beden Giyer İzle 

Muhteşem görsel şovlarıyla sahneleri kasıp kavuran “Hadise” yılbaşı gecesi Show TV ekranlarında olacak. Birbirinden çok sevilen, hareketli parçalarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşatacak olan Hadise Show TV izleyicilerini müziğe ve eğlenceye doyuracak. Acun Medya’nın yapımcılığında hazırlanan Hadise Yılbaşı Konseri programında; sevilen şarkıcı Hadise; dillerden düşmeyen, en sevilen şarkılarıyla yeni yıla geri sayım yapacak. Aynı zamanda, Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin birbirinden ilginç yetenekleriyle beraber de sahne alarak Show TV izleyicilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Renkli ve başarılı repertuarı, kendine özgü yorumuyla pop müziğin prensesi Hadise yılbaşı gecesinin en büyük eğlencesi için Show TV ekranlarında sizlerle birlikte olacak. “Stir Me Up”, “Deli Oğlan”, “Düm Tek Tek”, “Aşk Kaç Beden Giyer” gibi dinleyicilerin beğenisini kazanmış, birbirinden hareketli şarkıları ve görsel şovlarıyla yılbaşı gecesine damgasını vuracak. “Hadise Yılbaşı Konseri” 31 Aralık Cumartesi gecesi saat 23.30’da Show TV’de… Yeni yıla Hadise’nin eşsiz müzik ziyafetiyle girmeye hazır olun…


View the original article here


Capturetr