Saturday, April 14, 2007

Kurtlar Vadisi Pusu Fragman

Kurtlar'a 8 Gün Kaldı

Vadi fanatiklerine müjdeli haber... ‘Kurtlar Vadisi’ yepyeni bölümleriyle 19 Nisan’da yeniden sevenleriyle buluşacak. Milyonların merakla beklediği dizinin pek çok sürprizi de var. Bunlardan en önemlisi oyuncu kadrosu. Yapımcı firma Pana Film’in aylardır sürdürdüğü çalışmalar neticesinde dizi bambaşka bir konsept ve yeni oyuncularla sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümlerinde Polat, Halo, Abdülhey ve Güllü gibi çekirdek kadroya Neco, Sema Şimşek, Sema Öztürk ve Can Gürzap eşlik edecek. Bu isimlerin hepsiyle anlaşma yapıldı ve deneme çekimleri tamamlandı.

SÜRPRİZ İSİMLER GELİYOR

Pana Film, görüşmeleri devam eden isimler arasında herkesi şaşırtacak sürpriz isimlerin de olduğunu söylüyor ama isim vermiyor. Vadiye dahil olacak son isim ise dün belli oldu. Pana Film, diziye son olarak Nefise Karatay’ı dahil etti. Daha önce Necati Şaşmaz ile bir giyim firmasının reklam çekimlerinde de rol alan Karatay, dizinin yeni bölümlerinde başrol oynayacak.

POLAT KARA PARAYA KARŞI

Dizi fanatikleri, merakla dizinin yeni konusunu bekliyor. Pana Film’e yakın kaynaklar, yeni bölümlerde yine heyecanın eksik olmayacağını söylüyor. Senaristler bu kez merceklerini iş dünyası ve yeraltına çeviredi. Polat Alemdar da kara para trafiğini yönetenler ve haksız kazanç elde edenlerle savaşacak.Bu savaşta, Nefise Karatay da Polat’ın yanında yer alacak.

Kaynak : Akşam Gazetesi

Kurtlar Vadisi Pusu 19 Nisan'da Show Tv'de

Kurtlar Vadisi Pusu yeni adıyla, yeni bölümleriyle 19 Nisan Perşembe günü Kurtlar Vadisi gününde, Kurtlar Vadisi saatinde Show Tv ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncu kadrosu

Efsane Polat Alemdar'ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu'da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber'de oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar'ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var. Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

Efsane Küresel Çeteye Başkaldırıyor



Türkiye'nin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle, 19 Nisan'dan itibaren her Perşembe Show TV ekranında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'da, en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez, dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki "küresel çete" oturacak. Türkiye yine nefesini tutacak, Polat ve ekibinin, dünyaya hükmetmek için Avrasya'yı yönetmeye kalkanlarla mücadelesini izleyecek.

RTÜK TEN KURTLAR VADİSİ AÇIKLAMASI!

13 Nisan 2007ANKARadyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), hiçbir dizi ya da programın ekranlarda gösterilmeden denetlenmediğini belirtti.

RTÜK’ten yapılan açıklamada, Üst Kurulunun görev ve yetkilerinin 3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanunla belirlendiği ifade edilerek, RTÜK’ün radyo ve televizyon faaliyetlerini düzenlemek ve denetlemekle görevli olduğu kaydedildi.

Açıklamada, “Üst Kurul programları yayınlandıktan sonra denetleme yetkisine sahip olup, hiçbir programı yayınlanmadan önce denetleyemez. Dolayısıyla Üst Kurulun radyo ve televizyon kuruluşları tarafından yayınlanacak olan programlara onay vermesi ya da vermemesi de söz konusu olamaz. Bu bakımdan Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun, adı geçen televizyon dizisinin yeni bölümleri için ilgili yayın kuruluşuna onay verdiği iddiası gerçek dışıdır. Üst Kurul, bütün programları olduğu gibi söz konusu televizyon dizisini de yayınlanması halinde, 3984 Sayılı Yasanın 4. maddesinde belirlenen yayın ilkeleri açısından izleyip değerlendirecektir” denildi.

Kurtlar vadisi pusu oyuncu kadrosu

Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

Polat ALEMDAR, KÜRESEL ÇETEYE BAŞ KALDIRIYOR

Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle, 19 Nisan’dan itibaren her Perşembe Show TV ekranında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’da, en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez, dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki “küresel çete” oturacak. Türkiye yine nefesini tutacak, Polat ve ekibinin, dünyaya hükmetmek için Avrasya’yı yönetmeye kalkanlarla mücadelesini izleyecek.

Polat Ahu'ya aşık olacak

"Polat Alemdar" ve arkadaşlarının bu kez hedefi Türkiye'nin de içinde olduğu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki "küresel çete"...

Polat Alemdar, dünyaya hükmetmek için Avrasya'ya da hakim olmaya kalkanlar ve onların Türkiye'deki ayağı olan dört aileyle savaşacak.

Malum "Kurtlar Vadisi"ndeki "Elif" öldü. O nedenle senaristler "Polat"a yeni bir sevgili buldu. "Kurtlar Vadisi Pusu"da "Polat", kara parayla savaşıp o ailelerden birinin kızıyla aşk yaşayacak. Dizide o ailenin reisi "Ali Selçuk Toros"u Tamer Yiğit, onun kızı "Ahu Toros"u ise gerçek hayatta da Necati Şaşmaz'la adı aşk söylentilerine karışan Nefise Karatay oynayacak. Aslında elime geçen "Kurtlar Vadisi Pusu"nun castında "Polat Alemdar"ın sevgilisinin adı "Nur" olarak görünüyordu. Ancak son anda"Nur"u değiştirip "Ahu" yaptılar.