Saturday, April 14, 2007

Kurtlar'a 8 Gün Kaldı

Vadi fanatiklerine müjdeli haber... ‘Kurtlar Vadisi’ yepyeni bölümleriyle 19 Nisan’da yeniden sevenleriyle buluşacak. Milyonların merakla beklediği dizinin pek çok sürprizi de var. Bunlardan en önemlisi oyuncu kadrosu. Yapımcı firma Pana Film’in aylardır sürdürdüğü çalışmalar neticesinde dizi bambaşka bir konsept ve yeni oyuncularla sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümlerinde Polat, Halo, Abdülhey ve Güllü gibi çekirdek kadroya Neco, Sema Şimşek, Sema Öztürk ve Can Gürzap eşlik edecek. Bu isimlerin hepsiyle anlaşma yapıldı ve deneme çekimleri tamamlandı.

SÜRPRİZ İSİMLER GELİYOR

Pana Film, görüşmeleri devam eden isimler arasında herkesi şaşırtacak sürpriz isimlerin de olduğunu söylüyor ama isim vermiyor. Vadiye dahil olacak son isim ise dün belli oldu. Pana Film, diziye son olarak Nefise Karatay’ı dahil etti. Daha önce Necati Şaşmaz ile bir giyim firmasının reklam çekimlerinde de rol alan Karatay, dizinin yeni bölümlerinde başrol oynayacak.

POLAT KARA PARAYA KARŞI

Dizi fanatikleri, merakla dizinin yeni konusunu bekliyor. Pana Film’e yakın kaynaklar, yeni bölümlerde yine heyecanın eksik olmayacağını söylüyor. Senaristler bu kez merceklerini iş dünyası ve yeraltına çeviredi. Polat Alemdar da kara para trafiğini yönetenler ve haksız kazanç elde edenlerle savaşacak.Bu savaşta, Nefise Karatay da Polat’ın yanında yer alacak.

Kaynak : Akşam Gazetesi

0 yorum: