Thursday, January 5, 2012

aref ghafouri yetenek sizsiniz türkiye yılbaşı özel gösterisi izle sırrı hilesi

Aref Gafouri Yeteneksizsiniz Yilbasi Ozel Programında Tekrar Performans Sergiledi.


31 Aralik 2011 gecesi yılbasina yaklasırken Aref Ghafouri,Acun Ilıcalı’nın sunuculugunu yaptığı ve yönettiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında yeni bir performans sergiledi.1 Ocaktan 2012'den itibaren burada Aref Ghafouri’nin performansini buradan hd ve full olarak izleyebileceksiniz…Aref Ghafouri yine izleyenleri büyeledi.Seyirciyi kendine hayran bıraktı.

Aref Ghafouri Yılbaşı Performansi İzle,Aref Ghofouri Yetenek Sizsiniz Özel izle,Aref 2012 Performansi İzle


View the original article here


Capturetr

Milli Piyango yılbaşı çekilişi başladı 2012 Yılbaşı Çekilişi Sonuçları, Milli Piyango Çekiliş Sonuçları Sorgulama Sayfası

Milli Piyango’nun 31 Aralık 2011 yılbaşı özel çekilişi açıklandığında bu sayfadan duyurulacaktır.

Bizi takip ediniz.

Canlı Milli Piyango Çekilişi İzle
Milli Piyango Genel Müdürlüğünce düzenlenen, yılbaşı çekilişi başladı.

Milli Piyango İdaresinin Kızılay’daki binası ile TRT Arı Stüdyosunda gerçekleşen gündüz bölümü çekilişlerinde 150 lira ile 500 bin lira arasında ikramiye kazanan numaralar belirlendi.

Noter huzurunda yapılan çekilişe basın mensupları da ilgi gösterirken, çekilişlerin akşam saatlerine kadar süreceği öğrenildi.

Bu arada büyük ikramiye ve amorti çekilişleri ise saat 21.40’tan itibaren Arı Stüdyosunda gerçekleştirilecek. Saat 21.40’ta 1 milyon liralık ikramiye için 1 çekiliş yapılacak. Saat 23.10’da şans küreleri bu defa 5 milyon liralık ikramiye için dönecek. Saat 23.55’te ise 40 milyon liralık büyük ikramiye sahibini bulacak. Yılbaşı çekilişi, saat 00.30’da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.

İLK BÜYÜK İKRAMİYE
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin ilk büyük ikramiyesi olan 1 milyon TL’lik ödül, “1674644¨ numaralı bilete isabet etti.

5 MİLYON TL
5 milyon TL’lik ödül, “3838199¨ numaralı bilete isabet etti.

40 Milyon İkramiye 4336149 numaralı bilete isabet etti.

Çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletler, Isparta, Adana, İstanbul ve İzmir’de satıldı.


View the original article here


Capturetr

adını feriha koydum 42.bölüm fragmanı izle

HALİL FERİHA’NIN PEŞİNDE

Halil’in akıl hastanesinden kaçma haberi kapıcı dairesinde bomba etkisi yaratır.  Feriha’nın tehdit altında olmasıyla çılgına dönen Emir, nişan olayının arkasındaki gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Emir, Feriha’yı korumak için apartmandan ayrılmaktan vazgeçer. Öte yandan Emir’in ev aldığını öğrenen Ünal’ın tepkisi çok sert olur. Levent, aşk itirafının ardından Feriha ile aralarına giren mesafenin acısını yaşar.  Oğlunun hayatını merak eden Nevbahar ise Levent’in Feriha’ya olan duygularını öğrenir. Koray ve Gülsüm’ün arkadaşlıkları ilerlerken Hande ise Koray’ın hayatında yeni biri olduğundan şüphelenir. Gülsüm, Hande’nin alarma geçmesiyle zor anlar yaşayacaktır. Yaklaşan yılbaşı gecesi, Hande’nin partisinde yeni yıla Emir’le birlikte girmeyi planlayan Cansu’yu heyecanlandırırken, yılbaşı gecesi herkes için büyük sürprizlerle doludur.


View the original article here


Capturetr

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Trt 1 Canlı İzle

Kısa bir süre sonra tekrardan herkese merhaba! Kiminiz yılbaşını dışarda geçireceğiz, kimimiz ise evde TV izleyerek, Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçlarını izleyerek geçireceğiz.

Trt 1 yılbaşı çekilişi

Evde izleyenler elbette milli piyango sonuçlarını TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler. Bu şekilde ilk olarak sonuçları onlar öğrenecek. Ama dışarda olanlar için milli piyango sonuçlarını öğrenmek zaman alabilir. Biz bu yüzden buradayız! TV’den sonra çok hızlı bir şekilde piyango sonuçlarını web sitemizden sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz, bizim web sitemizden de 1 ocak 2012 milli piyango sonuçlarını takip edebileceksiniz.

Altta yer alan ekranda TRT 1 canlı yayın bulunmaktadır ve TV’deyılbaşı çekilişi izlendiği zaman sizde buradan canlı olarak izleyebileceksiniz.


View the original article here


Capturetr

2012 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Amorti hangi numara amorti çıkan numaralar

Bu sayfamızda ise milli piyango yılbaşı çekilişinde amarti çıkan rakamları sizlerle paylaşacağız.

Daha önceki yazdığımız yazılarda olduğu gibi, Yılbaşı Çekilişi izlesayfasından canlı olarak çekilişi takip edeceğiz ve ilk sizlerle paylacağız!

İsterseniz bilmeyenler için kısaca Amorti nedir?, sorusunu yanıtlayalım.

Amortinin sözlük anlamı, bir anda ödenerek faizin işlemesine son verilen tahvil’e denir. Bu anlam belki size karmaşık gelebilir. Biz bunun 1 ocak 2012 tarihinde merak edilen anlamını açıklarsak, şu şekildedir.

Mesela 9 TL vererek çeyrek kupon aldınız. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları açıklandığında amorti rakamlarda açıklanıyor. 2 rakam açıklanıyor ve bu rakamlar kuponunuzda son rakam olarak tutuyorsa, verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Bir nevi kupon parasını çıkartıyor.


View the original article here


Capturetr

yetenek sizsiniz türkiye yılbaşı özel 31 aralık kim kazandı birinci kim oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012 yılbaşıına özel programındabüyük ödül olarak bir araba verdi. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yarıştığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yılbaşı özel bölümü bütün yarışmacılarıyla burada sizlerle, iyi seyirler…

Yetenek Sizsiniz Türkiye yılbaşı özel bölümünde daha önceki sezonlarda yarışan ve dereceye girmiş yarışmacılar yarıştılar. 15 yarışmacının katıldığı programda ilk yarışmacı Kuzeyin Uşakları grubu oldu. Ardından Sercan Yenice ve Köpeği Pascal şovuyla büyüledi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yılbaşı özelbölümü;


View the original article here


Capturetr