Tuesday, April 24, 2007

Kurtlar Vadisine en çok hangi marka reklam verdi?

Dün akşam ekrana dönüş yapan Kurtlar Vadisi günün en çok reyting alan programı olurken diziye de 70 markanın 141 tane reklamı girdi. Peki, hangi marka en çok reklamı verdi, Sağır Oda kaç reklamda kaldı?
__________
Yayından kaldırılışı büyük tartışmalara ve protestolara neden olan Kurtlar Vadisi-Terör, “Kurtlar Vadisi Pusu” adıyla Show TV ekranlarına geri döndü. “Aynı gün, aynı saatte” tanıtımıyla ekrana gelen dizi, günün en çok izlenen yapımı oldu.

MTM, ilk bölümü 19 Nisan’da ekranlara gelen ve en yüksek reytingi alan Kurtlar Vadisi Pusu’nun aldığı reklamları ölçtü. Buna göre diziye, 70 marka, toplam 141 adet reklam verdi ve bu reklamlar 44 dakikayı aşkın bir süre izleyicinin karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi Pusu’ya en çok reklam, Turkcell’den geldi. Diziye en çok reklam veren diğer markalar ise sırasıyla; Vodafone, Doğtaş Mobilya, First ve Mavi Medya Yayıncılık oldular.

Kanal D’de izleyicileri ile buluşan ve yine gündeme ilişkin çarpıcı hikayelere yer vermesiyle dikkat çeken Sağır Oda ise günün en çok izlenen dördüncü yapımı oldu ve toplam 69 reklam aldı.

0 yorum: