Thursday, April 19, 2007

Kurtlar Vadisi Pusu da' da suikast var !

 Polat ve arkadaşları bu kez küresel çeteye savaş açıyor Dizi, ünlü bir işadamları yapılan suikast ile başlıyor...
Türkiye'nin efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi, 'Pusu' ile yarın Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Yeni dizide Polat Alemdar ve arkadaşları, Avrasya'yı ve Türkiye'yi yönetmeye kalkışan 'Küresel çete' ile mücadele edecek.

ÜNLÜ İSİMLER DAHİL OLDU

Dizi, Abdülhey, Güllü, Memati gibi eski yüzlerin yanı sıra çok sayıda yeni ismi de bünyesine katmış durumda. Neco, Can Gürzap, Sema Şimşek, Sema Öztürk, Nefise Karatay, Tamer Yiğit bunlardan sadece bir kaçı.

KİM DEMİŞ LİGHT!

Kurtlar Vadisi Pusu'da herkesin en çok merak ettiği konulardan biri 'light' olup olmayacağı! Ancak yapımcılar bu konudaki tartışmalara noktayı ilk bölümde koyacak. 89 kişinin öldüğü bir çatışma sahnesi nefesleri kesecek. Heyecan fırtınası ilk bölümde başlıyor !

Kurtlar Vadisi Pusu, işadamı Çağrı Toros'a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan 'para' üzerinden takip edilecektir. Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi'yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır. Polat'ın ekibi 'Pusu'ya düşürülmüştür.'

21.45'te Show TV'de...

Yarın Show TV'de 21.45'te izleyiciyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcılığının Raci Şaşmaz üstlendi. Sadullah Şentürk'ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Cüneyt Aysan yazdı.

İşte dizinin yeni baronları

Polat Alemdar'ın peşine düşeceği karanlık ilişkilerde 4 büyük ailenin parmağı var. Bu ailelerin reisleri, Vadi’nin yeni baronları olacak.

TATAROĞLU AİLESİ:
Davut Tataroğlu'nun (Can Gürzap) reisi olduğu aile, bir çok sektörde adından söz ettiren, ancak kirli işlere de bulaşmış bir aile. Oğlu Fuat Tamer de (Ragıp Savaş) holding yönetiminde. Ailenin kirli işlerine Yalçın Bulut (H. Avni Danyal) bakıyor.

HAZARBEYOĞLU AİLESİ:
Hazar göçmeni olan bu ailenin reisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu (Bozkurt Kuruç). Küçük kardeşi Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu ile (Neco) yıldızları bir türlü barışmıyor. Ailenin kirli işlerine İbrahim Velid (Payidar Tüfekçioğlu) bakıyor.

KARACADAĞ AİLESİ:
Karacadağ ailesinin reisi Celal Karacadağ (Ecder Akışık). Üvey kardeşi Cemal Karacadağ (Atsız Karaduman) ile hemen hemen hiçbir konuda geçinemiyorlar. Ailenin sağ kolu Bedri Fincancı (Volkan Özgömeç) kirli işlere bakıyor.

KAÇGAR AİLESİ:
Kaçgar ailesinin reisi Turan Kaçgar (Selçuk Özer). Turan Kaçgar'ın abisinin oğlu Kabil Kaçgar (Savaş Özdemir), amcasının gözdesi olarak işlerin içinde. Kaçgar ailesinin kirli işlerine Hakkı Bafralı (Yılmaz Meydaneri) bakıyor.

Elif gitti, Ahu geldi !

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın yeni aşkı olacak Ahu Toros karakterini, Nefise Karatay canlandıracak. Babasının faili meçhul bir cinayete kurban gitmesiyle hayatı altüst olan ve aile şirketinin başına geçen Ahu Toros'un hayatı Polat Alemdar ile tanıştıktan sonra tamamen değişecek.

KURTLAR VADİSİ-PUSU.COM

0 yorum: