Thursday, April 19, 2007

Nefise Karatay - KV PUSU


Kurtlar Vadisi" dizisinde Polat Alemdar'ın yeni sevgilisi Hande Subaşı olacaktı ama son anda değişti.
İlk bölümü yayınlandıktan sonra RTÜK tarafından durdurulan "Kurtlar Vadisi - Terör" dizisi, 19 Nisan'da yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın yeni sevgilisinin Hande Subaşı olacağı açıklanmıştı. Ancak dizide son anda bir değişiklik yapılarak Subaşı'nın yerine Necati Şaşmaz'la birlikte daha önce reklam filmlerinde rol alan Nefise Karatay'la anlaşıldı. Reklam filmi sırasında Şaşmaz ile Karatay arasında aşk dedikoduları da çıkarılmıştı. Reklam çekimleri sırasında çıkan bu dedikodular, taraflar tarafından reddedilmişti. Ancak bu aşk, şimdi dizide yaşanacak.
Farklı bir konsept ve yeni oyuncularla sevenlerinin karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölümlerinde Polat, Halo, Abdülhey ve Güllü gibi başrol oyuncularının yanı sıra şarkıcı Neco, manken Sema Şimşek ve Sema Öztürk ile ünlü oyuncu Can Gürzap da rol alacak.
POLAT TERÖR DEĞİL KARA PARA PEŞİNDE
Dizinin yeni bölümlerinde terör yerine kara para konusunun işleneceği belirtiliyor. İş dünyası ve mafya arasındaki bağlantıların işleneceği yeni bölümlerde, kara para trafiği araştırılacak.

0 yorum: