Thursday, April 19, 2007

Kurtlar Vadisi Pusu İlk Bölümde 89 Ölü!

 Kurtlar Vadisi Terör "light dönüyor" denmişti ama hiç de öyle değilmiş. Bu haftaki ilk bölümünde 89 ölü birden var. İşte ilk bölümde yaşanacaklar.

Kurtlar Vadisi-Terör, PeKaKa terörünü işlediği ve çok fazla şiddet görüntüsü yer aldığı iddiasıyla yayından kaldırılmıştı.

Bunun üzerine Pana Film'den çıkan dizi, konsept değiştirerek ve biraz daha yumuşatılarak yeni bir serüven hazırladı. Ancak perşembe akşamı Show TV'de sevenlerinin karşısına çıkacak olan Kurtlar Vadisi- Pusu daha start almadan konuşulmaya başlandı. Çünkü ilk bölümünde 89 kişinin öleceği bir çatışma sahnesinin yer alacağı iddia ediliyor.

Dizide, Necati Şaşmaz’ın oynadığı karakter Polat Alemdar'ın hedefi bu kez, Türkiye'nin de içinde olduğu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu ve dünyanın en zengin ailelerinin idaresindeki küresel çete.

Polat, savaş açtığı Ali Selçuk Toros'un kızı 'Ahu'yu canlandıran Nefise Karatay'la aşk yaşayacak. Gerçek hayatta da adı Şaşmaz’la aşk söylentilerine karışan Karatay'ın dışında yeni Kurtlar Vadisi'ne Can Gürzap, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Sema Şimşek gibi ünlü isimler de katıldı.

0 yorum: